Torba za previjanje za kolica Paris Changing Bag Beaba Art Line s dodacima umjetničko izdanje

Opis proizvoda

Udahnite majčinstvo punim plućima, i to u stilu, zahvaljujući prestižnoj francuskoj marki Beaba. Donosimo vam torbu za previjanje za kolica iz kolekcije Paris, koja predstavlja idealno pomagalo za sve šetnje i izlete s kolicima. Torba za kolica Paris Beaba ima više pretinaca, koji vam omogućavaju da u nju pospremite sva pomagala za vašu bebu, a i vlastite potrepštine. Integrirane trake na torbi za previjanje primjerene su za sve vrste kolica, zato se ne morate brinuti što se tiče kompatibilnosti ove moderne torbe za previjanje i vaših kolica. Jedinstveni francuski dizajn i limitirano umjetničko izdanje priuštiti će vam zapanjene poglede prolaznika, a vi ćete se u razdoblju majčinstva osjećati kao modna ikona. 

Torba za kolica praktičan je s više gledišta, o čemu govori njen umjetnički dizajn, izotermički pretinac za hranu i uklonjiva podloga za previjanje. Od sada ne trebate više nositi velike i nespretne podloge za previjanje, dovoljna će biti jedna praktična podloga, koja ćete uvijek moći imati sa sobom. Unutrašnjost torbe praktično je raspoređena, zahvaljujući čemu će sve bebine potrepštine naći svoje mjesto. Sedam praktičnih pretinaca, vanjski pretinac za manje predmete i ukupna zapremnina od 16 litara pobrinuti će se za potpunu organizaciju vaše nove podloge za previjanje Paris Beaba. Proizvedena je od pamuka i poliestera, a unutrašnjost torbe ima posebno vodonepropusnu zaštitu. Dio torbe za previjanje je i uklonjiva traka preko ramena za vješanje na kolica. Torbu Beaba možete nositi i u ruci, kao bezvremensku ručnu torbicu. 

Prestižna francuska marka Beaba svojim proizvodima uveseljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u kućanstva donosi prekrasne i kvalitetne proizvode, koji ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Bogat izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju zadovoljni roditelji te također stručne komisije. Kultni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada vještih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike

  • torba za previjanje za kolica 
  • kolekcija Paris 
  • puno prostora za pohranu 
  • zapremnina 16 litara 
  • sedam elastičnih pretinaca 
  • sadrži podlogu za previjanje 
  • moderan dizajn torbe 
  • pranje na nježnom programu 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije38*17*30 cm
Dimenzije pakiranja47*10*30 cm
Težina945 g
Volumen L16 l
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.