Učimo se pisati s elektroničkim tabletom My First Writings Educa s bojicama od 4 godine

Opis proizvoda

Učimo se pisati s elektroničkim tabletom My First Writings od španjolskog proizvođača Educa predstavlja sjajan poklon za svu znatiželjnu i kreativnu djecu od 4 godine. Elektronički tablet je opremljen pozadinskim osvjetljenjem, koje omogućuje djeci da precrtavaju slike i slova na papiru koji se pričvrsti na gornji dio tableta. Unutrašnjost tableta opremljena je rotirajućim mehanizmom, na kojem je list s raznim slovima i slikama životinja. Zahvaljujući pozadinskom osvjetljenju, dijete uči pisati slova i crtati slike prema predlošku, čime vježba finu motoriku i na zabavan način upoznaje abecedu. Elektronički tablet ne posjeduje nikakve dodatne funkcije, osim pozadinskog osvjetljenja.

Didaktički tablet pomaže u obrazovanju djece već od malih nogu. Tablet je izrađen od kvalitetnog plastičnog materijala, zdravstveno je neškodljiv, djeca se s njim mogu bezbrižno igrati. Pri pisanju i crtanju djeca vježbaju pažnju, uče se koncentrirati na detalje i poboljšavaju svoju memoriju. Dio pakiranja su i šarene olovke, s kojima dijete može bojati slike i razvijati svoju maštu i kreativnost.

Španjolski proizvođač Educa je kvalitetan proizvođač dječjih igračaka, koje ne samo da zabavljaju, već i educiraju i razvijaju. Španjolska marka Educa jamči visoku europsku kvalitetu - proizvodi prolaze višestupanjske stroge kontrole prije otpreme. Educa proizvodi razne logičke igre i igračke ne samo za proizvode u kategoriji obiteljskih društvenih igara na stranom jeziku.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloSpain
SvjetloDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.