Upravljački kolica Rowenta Cleaning Trolley Smoby s električnim usisavačem i 3 dodatka

Opis proizvoda

Čistač vozik Rowenta Cleaning Trolley je moderna igračka za čišćenje koja će zabaviti dječake i djevojčice od 3 godine. Dječji čistač vozik u tirkizno-sivoj boji privlači pažnju svakog djeteta. Realistična igračka za domaćinstvo omogućava najmanjoj djeci da se na zabavan način uključe u čišćenje. Čistački vozik nudi malim pomagačima u domaćinstvu set 3 dodatka: električni usisavač koji pri usisavanju proizvodi stvarne zvukove, veliku metlu za metenje, lopaticu i 1 repliku sredstva za čišćenje.

Vozik za djecu izrađen je od izdržljive i kvalitetne plastike koja je ugodna na dodir. Čvrst je i stabilan. Ukupne dimenzije čistačkog vozika su 34*36*42 cm. Čistački vozik dijete može lako premjestiti zahvaljujući 2 kotača, tako da ima sve potrebne alate za čišćenje uvijek pri ruci. Set od 3 dodatka s električnim usisavačem i vozikom zajedno čini savršen set za čišćenje za djecu. Vrhunski set za čišćenje svestrano razvija sposobnosti djeteta, koje tijekom igre poboljšava finu motoriku, logičko razmišljanje i stječe osnovne navike čišćenja.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina donosi djeci moderne igračke s pravim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila tijekom veselih igara u sigurnosti i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije34*36*42 cm
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.