Velikoformatne slike za bojanje Kid Colouring Smoby 10 komada kompatibilnih sa stolom Kid Creative Table 51*51 cm od 24 mj.

Opis proizvoda

Velikoformatne slike za bojanje Kid Colouring od francuskog proizvođača Smoby predstavljaju izvrstan poklon za svu kreativnu djecu od 2 godine. Dječaci i djevojčice mogu se radovati setu od 10 papira s raznim veselim motivima koje će bojati u svom slobodnom vremenu. Papiri za bojanje dimenzija 51*51 cm zabavljat će djecu dugo vremena, kompatibilni su s kreativnim stolom Kid Creative Stol, lako se mogu pričvrstiti na njega.

Slike za bojanje omogućit će djeci da u potpunosti razviju svoju maštu i kreativnost, uče razdvajati i ispravno odrediti boje. Oni odlučuju kako će izgledati konačna slika, vježbaju koordinaciju ruka-oko, pokušavajući ne prelaziti zadanu liniju dok boje. Poboljšavaju svoju finu motoriku, uče kako pravilno držati pribor za crtanje. Kreativno bojanje slika omogućit će djeci da se opuste i istovremeno se usmjere na detalje.

Vrhunski francuski proizvođač Smoby donosi djeci kvalitetne plastične igračke već cijelo desetljeće. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka za dječje ruke, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije51*51*0,1 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.