Veterinarska ordinacija s plišanim pandama Veterinarski centar Smoby s liječničkim pultom i kadom za kupanje s 19 dodataka

Opis proizvoda

Veterinarska ordinacija Veterinary Center francuskog proizvođača Smoby pruža djeci od 3 godine mnogo radosnih iskustava u igri veterinara. Dječaci i djevojčice će imati na raspolaganju plišanu pandu za vježbanje pregleda koje svaki veterinar mora poznavati. U svojoj novoj ordinaciji iskoristit će pregledni pult i pomoću medicinskih alata pokušati utvrditi zdravstveno stanje životinje. Pored pulta nalazi se kade s tušem, u kojoj liječnik svog malog pacijenta nakon pregleda kupa, pri čemu može s rotirajućim valjkom podesiti odgovarajuću temperaturu vode.

Ordinacija ima veliki prostor za pohranu, tako da veterinari imaju mogućnost pohraniti medicinske alate na veliku policu u donjem dijelu ordinacije ili u kutije, ili ih objesiti na praktične kukice. Veterinarska ambulanta nudi dječacima i djevojčicama 19-dijelnu set dodataka, među kojima su razne medicinske posude i bočice, kutija s mlijekom i granulama za životinje, termometar, injekcijska šprica, stetoskop, zdravstveni zapis o životinjama zajedno s naljepnicama koje označavaju vrstu pregleda, postupak i čak i stanje životinje. Zahvaljujući tim dodacima, dijete će brzo usvojiti rad veterinara i imati još realističnije iskustvo u igri.

Veterinarski centar u zeleno-smeđoj izvedbi svidjet će se dječacima i djevojčicama na prvi pogled. Izrađen je od čvrstih i izdržljivih plastika, a njegove dimenzije su 53*47*68 cm. S ovom igračkom djeca će se igrati na zanimanje veterinara, stječući osjećaj odgovornosti. Otkrit će značenje raznih medicinskih pomagala i alata, učeći kako ispravno pomoći svojim kućnim ljubimcima. Tijekom igre vježbaju i finu motoriku, razvijaju maštu i kreativnost. Također poboljšavaju memoriju i logičko razmišljanje. U djeci se budi zdravo samopouzdanje, a kroz igru uče mnogo novih stvari. Ova edukativna igračka pogodna je i za predškolske ustanove.

Francuski Smoby donosi djeci vrhunske igračke s vlastitom originalnom idejom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ručice. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost i privlače svako, pa i najmanje dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i moderni izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije53*41*68 cm
Dimenzije pakiranja50*20*60 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.