Veterinarska torba s prijenosnom kutijom 2u1 Veterinary Case Smoby s plišanim pandom i medicinskim pomagalima 12 dodataka

Opis proizvoda

Veterinarska kutija Veterinary Case francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za dječake i djevojčice od 3 godine. Originalni set od 10 dodataka sadrži sve što će dječaci i djevojčice trebati pri brizi o kućnim ljubimcima - stetoskop, škare, termometar, špricu, sirup, šampon, narukvicu, zdjelu za hranjenje i kartice s informacijama. Dio kutije je i plišana panda, s kojom će djeca imati još realističnija iskustva tijekom igre veterinara. Pandu je moguće prenositi zajedno s kutijom, koja se lako može pretvoriti u prijenosni kut s praktičnim otvorima kroz koje panda gleda van.

Plišano životinje ulazi u kutiju kroz vrata, u kojima je dizajnerski otvor u obliku pande. Originalna kutija s mačkom savršeni je izbor za svu djecu koja žele vlastitu životinju. Igrajući se veterinara, razvijaju maštu i kreativnost, finu motoriku, oponašaju odrasle i uče kako se koriste različiti medicinski alati. Dobit će novog plišanog prijatelja o kojem će se brinuti i koji će s njima ostati dugi niz godina.

Smoby već dugi niz godina donosi djeci vrhunske igračke s pravim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno mekan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Smoby proizvodi svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost i privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije26*20*20 cm
Dimenzije pakiranja20*20*27 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.