Vodna staza Arctic AquaPlay s vodnom pumpom i nilskim konjem Wilma u motoriziranom čamcu s vlastitim pogonom

Opis proizvoda

Vodeni park Arctic AquaPlay predstavlja sjajnu vodenu igračku za dječake i djevojčice već od 3 godine. Vodeni park s arktičkim dizajnom oduševit će djecu pri igri na mornare i kapetane, kreativna igra im omogućuje eksperimentiranje i upoznavanje fizičkih svojstava vode. Sastavni dio vodenog parka je 1 figura slona Wilma u motoriziranom čamcu s pogonom - u zadnjem dijelu čamca dovoljno je okrenuti gumbić i nakon otpuštanja počinje se okretati elisa koja pokreće čamac naprijed. Djeca tako dobivaju još realističnije doživljaje pri plovidbi vodenim parkom, s kojim se mogu igrati u interijeru i eksterijeru tijekom ljetnih dana i donijeti im ugodno osvježenje.

Vodeni park omogućuje djeci da kontroliraju smjer protoka vode pomoću vodenog kotača, na raspolaganju imaju i pumpu za prebacivanje, kojom mogu napuniti komoru vodom. Tako će naučiti povećavati razinu vode u komori i pomoću vodene brane je ponovno oslobađati u vodeni kanal. Vodena igra za djecu se jednostavno sastavlja pomoću konektora, vodootporna je, sastoji se od čvrstog i otpornog plastike. Vodeni parkovi AquaPlay nude neograničene mogućnosti preuređivanja, proširenja novim priborom i dijelovima, čime djeci jamče nove igračke prilike.

Djeca pri igri s vodenim parkom promatraju kretanje broda u vodi, vrtlože vodu pomoću vodenog kotača, uče o kretanju vode i njenim fizičkim principima. S vodenom stazom se mogu igrati i više djece, prijatelji i braća i sestre, razvijajući tako socijalne vještine i komunikacijske sposobnosti, stječući zdravo samopouzdanje. Precizna izrada detalja, švedski dizajn i visoka kvaliteta vodenog parka jamče djeci zabavu tijekom dugih godina.

AquaPlay je marka proizvedena u Njemačkoj od zdravstveno neškodljive, reciklirajuće plastike. Njen dizajn je osmišljen u Švedskoj. AquaPlay je originalni vodeni sustav za igru, koji potječe iz Švedske. Još od 1977. godine djeca različite dobi vole zabavne igre u vodi s vodenim sustavom AquaPlay. Ovu igračku cijene i roditelji i odgajatelji, jer predstavlja vrijednu, visokokvalitetnu i edukativnu igru s vodom.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije pakiranja51*20*46 cm
Težina2,7 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.