Zimska vreća za nosiljku Cosy Footmuff Beaba Black ekstra topla nepropusna crna od 0-12 mjes

Opis proizvoda

Vreća za autosjedalicu Cosy Footmuff, marke Beaba, predstavlja izvrstan novitet među proizvodima prestižne marke, koji ne smije nedostajati među opremom vaše bebe, prvenstveno u slučaju da puno vremena provodite na putovanjima. Ova ekstra topla, prozračna i nepropusna vreća posebno je dizajnirana za autosjedalice kategorije 0 i primjerena je za bebe već od njihovog rođenja pa sve do 12. mjeseca starosti. Vreću za nosiljku 3u1 u crnoj boji bez problema možete prilagoditi aktualnom ljetnom vremenu, zahvaljujući čemu ju možete koristiti i tijekom hladnijih ljetnih dana te također tijekom ledene zime. 

Zimska vreća Beaba ima otvore za trodijelni i petdijelni sigurnosni pojas, a mekana kapuljača bebi će služiti kao manji naslonjač. Ova kapuljača, baš kao i pokrivalo za noge, je uklonjiva, tako da vreću jednostavno možete prilagoditi potrebama djeteta. Mekana vreća djeci će donijeti maksimalnu udobnost i sigurnost tijekom svake vožnje automobilom, bila ona duga ili kratka. Unutrašnjost vreće čini mekano punjenje od vate, a vanjski sloj proizveden je od 100% poliestera. Vreću možete prati u perilici rublja na nježnom programu. 

Omiljena marka Beaba dolazi iz Francuske i još od 1989. godine pojednostavljuje život roditeljima s malom djecom. Proizvođači i dizajneri marke Beaba posvećuju puno pažnje visokokvalitetnom materijalu, zahvaljujući čemu proizvodi ove marke ispunjavaju kriterije najviše kvalitete. Francuski proizvođač Beaba već je na početku svog rada dobio brojne nagrade stručne ocjenjivačke komisije, a upravo tako i od zadovoljnih roditelja, zato će jednako zadovoljstvo priuštiti i vama i vašoj djeci. 

Karakteristike

  • dječja vreća za autosjedalicu 
  • prozračna i nepropusna 
  • od 0. do 12. mjeseca 
  • mekan i topao materijal 
  • visoka francuska kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.