Zverolekarski kolica s kovčegom Veterinary Animal Care Trolley Smoby za plišanog pandu s 8 medicinskih dodataka

Opis proizvoda

Veterinarski kolica Veterinary Animal Care Trolley francuskog proizvođača Smoby predstavljaju savršen poklon za djecu od 3 godine koja vole brinuti o životinjama. Stylish kolica u zeleno-smeđoj izvedbi opremljena su kovčegom u kojem se nalazi set od 8 dodataka - stetoskop, injekcija, škare, termometar, narukvica, bočice i zdjelica za hranjenje. Dio kolica je i plišani panda koju djeca mogu nositi u kovčegu - može se jednostavno pretvoriti u prijenosnu kutiju s vratima i praktičnim otvorima kroz koje panda gleda van.

Velika ručka na gornjem dijelu kolica prilagođena je dječjim ručicama, omogućujući jednostavno rukovanje. Djeca će se obradovati i odlagalištem na kolima, koje im pruža dovoljno prostora za pohranu dodataka, tako da će ih imati odmah pri ruci. Tijekom igre razvijaju maštu i kreativnost, finu motoriku, oponašaju odrasle i uče kako se koriste različiti veterinarski alati. Dobit će novog plišanog prijatelja o kojeg će se brinuti i koji će s njima ostati dugi niz godina. Kolica se lako premještaju zahvaljujući 2 velika kotača.

Smoby je vodeći proizvođač kvalitetnih igračaka s pravim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ručice. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Smoby proizvodi svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost i privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije31*32*55 cm
Dimenzije pakiranja39*20*60 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.